home | rondleiding | rekentool | inschrijven

 

 

Participatie Kids First COP groep in CJG

Kids First COP groep en CJG werken al jarenlang samen. Het Centrum voor Jeugd en Gezin Groningen is een samenwerkingsverband van organisaties op het gebied van jeugd(gezondheids)zorg die in de stad Groningen diensten en hulp aanbieden bij opvoeden en opgroeien.

De vaste samenwerkingspartners in het CJG zijn van oudsher MJD, GGD (en Kids First COP groep) in de stad Groningen. Elke organisatie heeft zijn eigen expertise. Door bundeling van die expertise probeert het CJG de vragen en problemen van ouders en andere opvoeders zo snel mogelijk en in samenhang op te pakken. Het CJG is dé plek voor ouders/verzorgers om binnen te stappen en zonder aarzeling vragen te stellen over de opvoeding en ontwikkeling van hun kind(eren).

 

Het CJG dichtbij

In de stad Groningen is het Centrum voor Jeugd en Gezin actief op 8 locaties in verschillende wijken. Op de website van het CJG kun je via een kaartje zoeken naar een locatie bij jou in de buurt. Klik op de naam of het logo van een CJG voor informatie over openingstijden, mogelijkheden voor ontmoeting met andere ouders/verzorgers én activiteiten die bij jou in de buurt worden georganiseerd. Het CJG is ook in andere plaatsen actief.

Meer informatie: www.cjg.groningen.nl