Home Gastouders Liesbeth, gastouder in Sneek

Liesbeth, gastouder in Sneek

Gastouder in Sneek met kleinschalige (buitenschoolse) kinderopvang in wijk de Domp voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Ik kan de kinderen naar school brengen en ophalen van OBS de Oudvaart en van de Simonhavinga school. Ik bied opvang op dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 7.00 en 18.00 uur.
Mijn naam is Liesbeth, ik woon samen met mijn man, onze zoon en dochter en onze kat in Sneek.
Wij wonen in de wijk de Domp, dit is een kindvriendelijke woonwijk aan de rand van Sneek. Tegenover ons huis bevindt zich een speeltuin met schommel, glijbaan, wipwap en rekstok.

Onze woning, waar de opvang plaatsvindt, is licht en opgeruimd. Het is knus en gezellig ingericht met voldoende speelhoekjes voor de kinderen. In de achtertuin, afgesloten met een schutting, is voldoende ruimte om lekker te spelen. Er staat een speelhuisje met glijbaan en er is voldoende buitenspeelgoed aanwezig.

Ik ben begonnen als pedagogisch medewerker bij de BSO, het KDV en de TSO, daarna ben ik aan het werk gegaan als onderwijsassistent op een basisschool in Sneek. Na 10 jaar als onderwijsassistent werkzaam te zijn geweest was het tijd voor een nieuwe uitdaging.
Door mijn werkervaring had ik voor mezelf duidelijk wat ik het leukste vond aan het werken met kinderen. Ik zorg graag liefdevol voor ze, ik vind het belangrijk om genoeg tijd en aandacht te hebben voor elk kind. Ik neem de tijd om te luisteren en samen dingen te ondernemen. Ik benut graag mijn creativiteit door uitdagende, leuke (knutsel)-activiteiten te bedenken. Ik kan de kinderen een veilige, fijne plek bieden om zich optimaal te kunnen ontwikkelen.

Van huis uit ben ik Fries opgevoed. Tegen mijn eigen kinderen praat ik Fries, dus de kinderen die mijn opvang bezoeken, zullen het Fries meekrijgen. Mijn man spreekt Nederlands, onderling spreken wij Nederlands met elkaar. Dus ook Nederlands wordt hier veel gesproken. Wat ik spreek met de kinderen die mijn opvang bezoeken pas ik aan, aan wat het kind gewend is.

Ik heb het diploma MBO niveau 4 Onderwijsassistent. Hiernaast ben ik ook in het bezit van kinder-EHBO.
Zoek je opvang voor jouw kind? Neem dan contact op met Kids First gastouderbureau zodat we kennis kunnen maken met elkaar.
Groetjes Liesbeth

  • Leeftijdscategorie: 4 tot 13 jaar
  • Dagen opvang in overleg
  • Huisdieren aanwezig
  • Ingeschreven in het LRK