Bernestate | KDV

Bernestate is een kinderdagverblijf gesitueerd bij het Sportcentrum Kalverdijkje. Dit biedt diverse mogelijkheden op het gebied van sporten. Het heeft een grote uitdagende ontdektuin, met kippen waar de kinderen gericht zijn op de natuur en buiten spelen. Elke dag naar buiten heeft onze voorkeur.

 

Op Bernestate hebben we een verticale groep van 0 tot 4 jaar. Kinderdagverblijf Bernestate is een gecertificeerde tweetalige opvang. De talen Nederlands en Fries worden dagelijks aangeboden.
De voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE) wordt met behulp van het programma Uk en Puk door gecertificeerd personeel met veel enthousiasme en toewijding aangeboden. Door onze  haal en brengtijden is er rust op de groepen en alle aandacht voor de kinderen.

De mooi ingerichte groepen bieden de kinderen de uitdaging die zij nodig hebben om te kunnen ontdekken en te spelen. Door een kleine team aan medewerkers heeft u en uw kind al snel een vertrouwd gevoel op onze locatie.

Opvang vanaf 07:00 uur is mogelijk bij deze locatie, na aanvraag. Meer informatie over deze verlengde opvang leest u op onze website.

KDV Het Ganzennest Coevorden Kinderdagverblijf dagopvang Coevorden Drenthe Kids First COP groep
  • Mooie, uitdagende groepen
  • Tweetalig
  • Diverse mogelijkheden op het gebied van sporten