Broeksterwâld | Buitenschoolse Opvang | Broeksterwoude

In Broeksterwâld bieden we buitenschoolse opvang aan in basisschool “De Wel”. De BSO is er voor kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar. De BSO in Broeksterwâld is een verlengstuk van de school en de thuissituatie. In een vrije tijd-omgeving bieden we kinderen een plek waar ze kunnen spelen, ontdekken, grenzen verleggen, samenwerken. Naast het vrije spel bieden we activiteiten aan vanuit diverse thema’s. Denk aan sport en spel, muziek en cultuur, natuur, buitenbeleving. In goede samenwerking met de school passen we de thema’s aan bij de thema’s en visie van de school.

De jongste kinderen worden door onze pedagogisch medewerker gehaald en gebracht. Oudere kinderen mogen (met toestemming van ouders) zelf naar de opvang komen.
Bovendien biedt Kids First COP groep voorschoolse opvang aan, vanaf 7:00 uur tot aan de start van de school. VSO is altijd in combinatie met BSO. Daarnaast bieden we de mogelijkheid tot flexibele opvang.

  • Samen spelen
  • Vriendschappen sluiten
  • Grenzen leren kennen

BSO Broeksterwoude - Kids First COP groep BSO Broeksterwoude - Kids First COP groep BSO Broeksterwoude - Kids First COP groep BSO Broeksterwoude - Kids First COP groep

We verwelkomen uw kind graag bij onze BSO!