De Blokkendoos | Peuteropvang | Harkstede

Peuteropvang De Blokkendoos in Harkstede biedt een speelplek voor kinderen van 2 tot 4 jaar. De locatie is gevestigd in Brede School ‘de Borgstee’.
In deze Brede school vinden verschillende organisaties onderdak; twee basisscholen, een peuterspeelzaal, een kinderdagverblijf en BSO, bibliotheek, jeugdgezondheidszorg, een sporthal, de gemeente, GGD en Huis voor Sport Groningen. Zij werken integraal samen om kinderen van 0-12 jaar meer kansen en mogelijkheden te bieden.

Peuteropvang de Blokkendoos Harkstede Kids First COP groep peuterschool peuterspeelzaal  Peuteropvang de Blokkendoos Harkstede Kids First COP groep peuterschool peuterspeelzaal lokaal

  • Ruime binnenruimte, verdeeld over een speel- en zitruimte
  • Goed omheinde en zeer ruime buitenruimte
  • VVE programma

peuteropvang midden groningen

Peuteropvang De Blokkendoos

Peuteropvang de Blokkendoos beschikt over een ruime binnenruimte, verdeeld over een speel- en zitruimte, met een goed omheinde en zeer ruime buitenruimte. We werken met vaste pedagogisch medewerkers op de groep.
De taalontwikkeling neemt een belangrijke plaats in. Daarom wordt er veel aan de kinderen voorgelezen, gezongen, gepraat en uitgelegd. Verder vinden we het belangrijk om de zelfstandigheid van de kinderen te bevorderen.
Een groep op peuteropvang De Blokkendoos bestaat maximaal uit 16 kinderen. De peuters maken spelenderwijs contact met elkaar en de leiding maar ook met andere kinderen binnen de Brede School.

Kom vrijblijvend kennismaken tijdens de Speel Mee ochtenden. Opgave is niet nodig! Je kunt gewoon binnenlopen. Aan de Speel Mee ochtenden zijn geen kosten verbonden.
De SpeelMee data voor schooljaar 2019/2020 zijn:
5 november
11 november
5 februari
4 maart
1 april
6 mei
3 juni