De Gravenburger | KDV

Kinderdagverblijf De Gravenburger is gevestigd in de Groninger wijk Gravenburg. In hetzelfde gebouw zitten ook de openbare basisschool De Feniks en Christelijke basisschool De Aquamarijn. We kunnen dan ook met recht spreken over een kindercentrum op deze locatie. De opvangruimtes van het kinderdagverblijf bevinden zich op de begane grond.

KDV de Gravenburger Kids First COP groep Gravenburg Groningen speelgoed dagopvang dagverblijf

  • Gezellige groepen ingericht met speciale hoeken
  • Een veilige plek voor baby’s met o.a. hoge boxen en een grote grondbox
  • De ruimtes staan in verbinding met een mooie tuin zodat we makkelijk naar buiten kunnen
  • Verlengde opvang mogelijk

Natuurlijk gaan we dagelijks naar buiten. Verder organiseren wij meerdere keren per jaar activiteiten zoals een zomerfeest, paasbrunch, lentewandeling en een reisje. Eens per week (elke week op een andere dag) hebben wij een ‘lekker-eten-dag’. Op deze dag ‘koken’ we samen met de kinderen en laten de kleine koks meehelpen groenten snijden, balletjes draaien, bladerdeeg vouwen en ovenschotels vullen.

Een groot voordeel van deze Kids First locatie is, dat kinderen in de leeftijd van 0 – 12 jaar hier terecht kunnen. Het kinderdagverblijf werkt samen met de BSO. Kinderen en ouders treffen daardoor veel bekende gezichten als ze van het kinderdagverblijf naar de BSO gaan. Ook hebben wij nauw contact met de basisscholen en zorgen voor een goede overdracht voordat uw kind naar school gaat.

Mogelijkheid tot verlengde opvang, wel graag van te voren aanvragen:
07:00 tot 07:30 uur
18:00 tot 18:30 uur