De Honingboom | Peuteropvang | Groningen

Peuteropvang De Honingboom is een locatie voor kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar. We bieden voor de kinderen bij wie dit nodig is Voorschoolse en vroegschoolse educatie (VVE) aan.
De Honingboom is gevestigd in basisschool ‘de Beijumkorf’, locatie ‘de Zwerm’. Er werken twee gediplomeerde beroepskrachten en soms een stagiaire.

Peuteropvang (voorheen peuterspeelzaal) is speciaal voor kinderen tussen de 2 en 4 jaar. Kinderen kunnen maximaal vier dagdelen per week komen spelen. Als kinderen groter worden, groeit ook de wereld om hen heen. Ze hebben de behoefte hun omgeving te ontdekken. De peuteropvang is dan een avontuurlijke plek, helemaal gericht op de ontwikkeling van kinderen. Veilig, vriendelijk en stimulerend. Ook bieden we Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE) om ontwikkelingsachterstanden bij kinderen in de leeftijd van 2,5 tot 4 jaar te voorkomen.

We verwelkomen uw kind graag bij de peuteropvang.

Peuteropvang 't Schakeltje Slochteren Kids First COP groep peuterspeelzaal

Op peuteropvang de Honingboom

Er wordt veel geknutseld en getekend aan de hand van verschillende thema’s. Omdat we beweging erg belangrijk vinden voor peuters, gaan we regelmatig naar buiten om een wandeling te maken. Als het weer het niet toelaat, kunnen we gelukkig gebruik maken van de gymzaal van de basisschool.

Kom gerust een keer langs met uw peuter of maak een afspraak om een kop koffie of thee te drinken. Dan laten we u onze peuteropvang graag zien.