De Oostermerel | Peuteropvang | Groningen

Peuteropvang De Oostermerel is een locatie voor kinderen van 2 tot 4 jaar in de Groningse Oosterparkwijk.
We maken gebruik van een lokaal van KDV Alles Kids. De Oostermerel is een Binnenstebuiten locatie. De locatie heeft een prachtige ruime tuin (1400 m2) met bomen, struiken, gras, een speelplein en speeltoestellen. De kinderen zijn hier dan ook dagelijks te vinden. In het voorjaar gebruiken we de tuin om samen met de kinderen hun moestuintjes tot een succes te maken.

Op peuteropvang de Oostermerel kunnen kinderen maximaal vier dagdelen per week komen spelen. Als kinderen groter worden, groeit ook de wereld om hen heen. Ze hebben de behoefte hun omgeving te ontdekken. De peuteropvang is dan een avontuurlijke plek, helemaal gericht op de ontwikkeling van kinderen.  We bieden Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE) om ontwikkelingsachterstanden bij kinderen in de leeftijd van 2,5 tot 4 jaar te voorkomen.

Peuteropvang De Oostermerel is een onderdeel van de Vensterwijk Oosterpark. Dat betekent dat we nauw samenwerken met de scholen, WIJ-Oosterparkwijk en andere instanties in de wijk.

Peuteropvang de Oostermerel -Kids First COP groep peuteropvang GroningenPeuteropvang De Oostermerel - Kids First COP groep peuteropvang GroningenPeuteropvang De Oostermerel2 - Kids First COP groep peuteropvang Groningen

  • Avontuurlijke plek
  • Veilig, vriendelijk en stimulerend
  • Verschillende culturen
  • VVE programma
  • Binnenstebuiten locatie

 

We verwelkomen uw kind graag op peuteropvang De Oostermerel!

We werken op de Oostermerel met het Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE) programma Piramide. Dit houdt in dat we vanuit thema’s werken. Deze thema’s komen aan bod door er over voor te lezen, knutselen, praten, zingen en spelen.  de lente, feest of ziekte en gezondheid.

Op peuteropvang De Oostermerel komen veel kinderen uit verschillende culturen. We vinden het mooi om deze verschillende culturen bij elkaar te brengen en van elkaar te leren.