Flipper | KDV

Kinderdagverblijf Flipper biedt 5 dagen per week kinderopvang. Doordat het pand een voormalig woonhuis is, heeft het een gezellig en huiselijk karakter. Het is gelegen aan het Damsterdiep, dichtbij winkels en alle uitvalswegen.

Voor kinderen van 0 tot 4 jaar zijn verschillende mogelijkheden in opvang. Er kan gebruikt gemaakt worden van hele, halve en flexibele dagopvang. De kinderen bieden we liefdevolle aandacht en geborgenheid, we geven ze de ruimte om zich te ontwikkelen, maar stimuleren vooral om te spelen en kind te zijn. Dat is wat ze bij ons mogen zijn. Wij zetten hun behoeftes op de eerste plaats.

We verwelkomen uw kind graag bij het kinderdagverblijf.

  • Gezellige, huiselijke sfeer
  • Aan het water, met in de zomer eendjes en bootjes die langs komen
  • We werken met het ‘open-deuren-beleid’
  • Verschillende activiteitenhoeken
  • Babygroep maar ook verticale en horizontale groepen

De groepen op KDV Flipper hebben heldere en frisse kleuren. De ruimtes zijn knus ingericht en hebben verschillende activiteitenhoeken. Vanuit de groepen is direct toegang naar de beschutte tuin.

Er wordt gewerkt met het ‘open-deuren-beleid’. Daardoor kennen de pedagogisch medewerkers en kinderen elkaar goed en dat zorgt voor een vertrouwde, veilige sfeer.

Kinderdagverblijf Flipper is een onderdeel van de Vensterwijk Lewenborg, dit is een Vreedzame Wijk. In deze wijk werken we met verschillende scholen, WIJ-Lewenborg en andere instanties aan een eenduidige pedagogische aanpak.

Het is mogelijk om vanaf 7:00 uur opvang af te nemen en te verlengen tot 13:30 uur. Graag van te voren aanmelden.