De Kleine Wereld | Peuteropvang | Groningen

Peuteropvang De Kleine Wereld in Groningen is speciaal voor kinderen tussen de 2 en 4 jaar. Kinderen kunnen maximaal vier dagdelen per week komen spelen. Als kinderen groter worden, groeit ook de wereld om hen heen. Ze hebben de behoefte hun omgeving te ontdekken. De peuteropvang is dan een avontuurlijke plek, helemaal gericht op de ontwikkeling van kinderen. Veilig, vriendelijk en stimulerend. Ook bieden we Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE) om ontwikkelingsachterstanden bij kinderen in de leeftijd van 2,5 tot 4 jaar te voorkomen.

Peuteropvang De Kleine Wereld - Kids First COP groep peuteropvang Groningen

Peuteropvang De Kleine Wereld is gehuisvest in de gelijknamige basisschool. Sinds 2014 is er een nauwe samenwerking tussen Kids First en basisschool De Kleine Wereld.
De peuters komen dagelijks in de basisschool en horen er helemaal bij. De peuters en kleuters delen een gang en spelen in beide lokalen. Hierdoor wordt de samenwerking tussen de medewerkers van Kids First en leerkrachten van de basisschool versterkt. Samen bereiden ze de verschillende thema’s voor.

We verwelkomen je kind graag op peuteropvang De Kleine Wereld!

Schrijf je in