Lauwers 4a | BSO - Kidsfirst

Home Locaties Lauwers 4a | BSO

Lauwers 4a | BSO

KDV Lauwers 4a Assen - Kids First COP groep DrentheDe groepen zijn horizontaal verdeeld van 4 tot 7 jaar en 7+. U kunt bij deze locatie terecht voor voor- en naschoolse opvang. De locatie beschikt over drie mooie opvangruimtes en heeft bovendien een riante buitenruimte waar de kinderen bij goed weer heerlijk kunnen spelen.

Bij slecht weer of voor speciale gelegenheden kan uitgeweken worden naar de indoor jungle van het klimpark. Tevens biedt het Fit & Fun programma uiteenlopende activiteiten op het gebied van sport en spel, kunst en cultuur en natuur en techniek.

Er is een goede samenwerking met nabijgelegen basisscholen. Lauwers 4a ligt op loopafstand van MFA Schakelveld in de wijk Baggelhuizen en is goed bereikbaar vanuit de wijk Kloosterveen. Buitenschoolse opvang Lauwers 4a ligt op een rustige en ruime locatie aan de rand van de wijk Baggelhuizen. Deze locatie kent een gunstige ligging vlakbij op- en afrit A28.

Wat ouders zeggen:

“Er is veel mogelijk en ze zijn erg flexibel.”

“De kinderen gaan er al jaren met plezier heen. Vooral de begeleiding op de groep is erg goed.”

“Professionele en goed georganiseerde organisatie!”

  • Fit & Fun programma
  • Riante buitenruimte
  • Op loopafstand van MFA Schakelveld in de wijk Baggelhuizen
Deze locatie biedt extra diensten:
BSO Kloosterveen Assen Drenthe Kids First COP groep
Lauwers 4 a - Kids First COP groep Assen - Drenthe

Om uw gebruikerservaring te verbeteren maakt deze website gebruik van cookies. Door op een link op deze pagina te klikken geef je toestemming voor het gebruik van cookies.

Ja, ik ga akkoord