Markehuus Peelo | Buitenschoolse Opvang | Assen

Buitenschoolse Opvang Peelo (Markehuus) in Assen is een locatie voor kinderen van 4 tot 12 jaar. De buitenschoolse opvang heeft een verticale groep . De locatie biedt voor- en naschoolse opvang. De locatie heeft een enthousiast team van vaste leidsters in de Asser wijk Peelo. De groepsruimte is ingericht in een botanische stijl en ziet er erg gezellig en sfeervol uit. Er is veel ruimte om buiten te spelen. De opvang vindt plaats nabij basisscholen CBS De Scharmhof en OBS De Veldkei.

  • Veel speelruimte
  • Gemoedelijke sfeer
  • Buiten een groot speelveld
  • Groepsruimte ingericht in botanische stijl

Deze locatie biedt extra diensten:

BSO Markehuus Peelo buitenschoolse opvang

“Markehuus heeft alles om je kind in een fijne omgeving te laten opgroeien en ontwikkelen.”

“Super leidsters, die met veel enthousiasme en liefde voor de kinderen elke dag weer klaarstaan. De flexibele instelling is ideaal voor onze situatie en de kinderen gaan met veel plezier heen.”

“Ik waardeer het zeer dat er tal van activiteiten worden aangeboden, zelfs in de vakanties!”

“Onze kinderen vinden het elke week zo leuk wanneer Wouter er weer is!! Heel fijn dat jullie niet alleen vrouwen in het team hebben. Alles wat Wouter met de kinderen onderneemt vinden ze leuk; van spelletjes doen tot sportieve activiteiten.”

Buitenschoolse Opvang Peelo Assen lokaal - Kids First COP Groep Buitenschoolse Opvang Peelo Assen lokaal - Kids First COP Groep

 

 

 

 

 

 

 

 

Buitenschoolse Opvang Peelo Assen buiten - Kids First COP Groep