Speelboot | Peuteropvang | Groningen

De openingstijden kunnen afwijken i.v.m. de bestrijding van het coronavirus. Bekijk hier welke noodopvanglocaties geopend zijn.

Peuteropvang Speelboot in de wijk Reitdiep in Groningen is gevestigd in het pand Rietwierde, waar twee basisscholen in gevestigd zijn. Het is een locatie speciaal voor kinderen tussen de 2 en 4 jaar. Peuters kunnen één tot vier dagdelen per week komen spelen. De groepen bestaan uit maximaal zestien kinderen.
Speelboot is een veilige en avontuurlijke plek helemaal gericht op de ontwikkeling van kinderen. Veilig, vriendelijk en stimulerend.

  • VVE-programma
  • Midden in de Reitdiepwijk
  • Veilige en avontuurlijke plek gericht op de ontwikkeling van kinderen

Peuteropvang Speelboot Reitdiep Groningen Kids First COP groep

De pedagogisch medewerkers zijn graag met natuur bezig en gaan er graag op uit. Vanuit de natuur leren is een mooie opstap voor het verbreden van de thema’s en de wereld van de kinderen.

Op peuteropvang Speelboot

Op peuteropvang Speelboot worden voorschoolse activiteiten aangeboden in het kader van het VVE-programma. Peuters kunnen experimenteren met materialen zoals verf, papier, potloden, lijm en klei. Maar ook met zand, beweging, expressie en taal. Peuters zingen en leren liedjes, worden voorgelezen en doen spelletjes. Spelenderwijs ontdekken ze hun mogelijkheden en zichzelf.

Heeft u interesse gekregen in peuteropvang Speelboot? We vinden het leuk wanneer u een kijkje komt nemen samen met uw kind. De deur staat open.