Speelboot | Peuteropvang | Groningen

Peuteropvang Speelboot in de wijk Reitdiep in Groningen is gevestigd in het pand Rietwierde, waar twee basisscholen in gevestigd zijn. Het is een locatie speciaal voor kinderen tussen de 2 en 4 jaar. Peuters kunnen één tot vier dagdelen per week komen spelen. De groepen bestaan uit maximaal zestien kinderen.
Speelboot is een veilige en avontuurlijke plek helemaal gericht op de ontwikkeling van kinderen. Veilig, vriendelijk en stimulerend.

  • VVE-programma
  • Iedere maandagmiddag SpeelMee
  • Midden in de Reitdiepwijk
  • Veilige en avontuurlijke plek gericht op de ontwikkeling van kinderen

Peuteropvang Speelboot Reitdiep Groningen Kids First COP groep

De pedagogisch medewerkers zijn graag met natuur bezig en gaan er graag op uit. Vanuit de natuur leren is een mooie opstap voor het verbreden van de thema’s en de wereld van de kinderen.

Op peuteropvang Speelboot

Op peuteropvang Speelboot worden voorschoolse activiteiten aangeboden in het kader van het VVE-programma. Peuters kunnen experimenteren met materialen zoals verf, papier, potloden, lijm en klei. Maar ook met zand, beweging, expressie en taal. Peuters zingen en leren liedjes, worden voorgelezen en doen spelletjes. Spelenderwijs ontdekken ze hun mogelijkheden en zichzelf.

SpeelMee
Onze locatie is iedere maandagmiddag van 12:30 tot 13:30 uur geopend voor SpeelMee.
SpeelMee is voor ouders en kinderen van 0 tot 4 jaar. Een ontmoetingsplek voor ouders en verzorgers uit de wijk Reitdiep om ervaringen uit te wisselen en vragen te stellen. Kinderen hebben dan de gelegenheid om elkaar te ontmoeten en met elkaar te spelen. Aan de middag zijn geen kosten verbonden.

Heeft u interesse gekregen in peuteropvang Speelboot? We vinden het leuk wanneer u een kijkje komt nemen samen met uw kind. De deur staat open.