Fit & Fun programma - Kidsfirst

Home Over Kids First Fit & Fun programma

Fit & Fun programma

Fit & Fun is hét activiteitenprogramma voor de kinderen van onze locaties in Assen en Bovensmilde. Fit & Fun biedt de kinderen een uitgebreid programma van uiteenlopende activiteiten op het gebied van sport & spel, kunst & cultuur en natuur & techniek.

Fit & Fun is het naschoolse activiteitenprogramma voor de kinderen van de locaties van Kids First COP groep in Assen en Bovensmilde. Het biedt de kinderen na schooltijd een uitgebreid programma van uiteenlopende activiteiten op het gebied van sport & spel, kunst & cultuur en natuur & techniek. Deze afwisselende activiteiten worden uitgevoerd op de verschillende locaties.

Naast de activiteiten op locatie organiseren we natuurlijk ook overkoepelende activiteiten, waarbij we ofwel externen inhuren, ofwel gebruik maken van de talenten en competenties van de pedagogisch medewerkers.
Het organiseren van de diverse activiteiten op locatie biedt ons het voordeel dat de kinderen hierin mee kunnen denken. Zo sluiten we nog beter aan op de wensen van de kinderen. We hopen dat de kinderen met veel enthousiasme zullen deelnemen aan de activiteiten!

Het Fit & Fun team

v.l.n.r.: Tania, Selina, Annemarie, Jorian, Jander en Wouter

Voor elk wat wils

Fit & Fun biedt voor iedere leeftijdscategorie een scala aan activiteiten.

De activiteiten zijn afgestemd op de leeftijd en ontwikkeling van de kinderen en verdeeld in de volgende categorieën:

Mini’s 0-4

Fit & Fun is het activiteitenprogramma voor de “Mini’s” van Kids First COP groep. Voor de 0 tot 4 jarigen biedt Fit & Fun een uitgebreid programma van uiteenlopende activiteiten op het gebied van sport, spel en muziek op locatie. Meer informatie leest u hier.

Kids 4-6

Voor de ‘Kids’ worden er op locatie verschillende activiteiten aangeboden. Deze zijn verdeeld in een aantal thema’s: 

  • Bewegen op muziek
  • Sport & spel
  • Smikkelen en smullen

Meer informatie leest u hier.

Junioren 7+

Voor de ‘Junioren’ worden er op verschillende locaties clinics georganiseerd. Dit kan zijn op een locatie van Kids First COP groep, maar ook extern worden er activiteiten aangeboden. Deze zijn verdeeld in een aantal thema’s:

  • Make a Move
  • Kunst & cultuur
  • Natuur & techniek

Meer informatie leest u hier.

 

Maak kennis met Kids First en schrijf je in!

Inschrijven

Om uw gebruikerservaring te verbeteren maakt deze website gebruik van cookies. Door op een link op deze pagina te klikken geef je toestemming voor het gebruik van cookies.

Ja, ik ga akkoord