Home Over Kids First WIJ Groningen

WIJ Groningen

Kids First COP groep en WIJ Groningen werken al jarenlang samen.

Vragen? Neem gerust contact op!

Participatie Kids First COP groep in WIJ Groningen

Kids First COP groep en WIJ Groningen werken al jarenlang samen. Hierdoor is er nu een participatie van Kids First COP groep in WIJ Groningen.WIJ Groningen is een samenwerkingsverband van organisaties op het gebied van jeugd(gezondheids)zorg. In de stad Groningen bieden zij diensten en hulp aan bij opvoeden en opgroeien.

De vaste partners zijn van oudsher MJD, GGD en Kids First COP groep. Elke organisatie heeft zijn eigen expertise. Door bundeling van deze expertises probeert WIJ Groningen de vragen en problemen van ouders en andere opvoeders zo snel mogelijk en in samenhang op te pakken.

In de stad is WIJ Groningen actief op vele locaties in verschillende wijken en daarom is er altijd wel een locatie bij u in de buurt. Op de website  vindt u allerlei praktische informatie over openingstijden, mogelijkheden voor ontmoeting met andere ouders én activiteiten die bij u in de buurt worden georganiseerd.

Maak kennis met Kids First en schrijf je in!

Inschrijven

Om uw gebruikerservaring te verbeteren maakt deze website gebruik van cookies. Door op een link op deze pagina te klikken geef je toestemming voor het gebruik van cookies.

Ja, ik ga akkoord