Home Over Kids First WIJ Groningen en Isis Kraamzorg

WIJ Groningen en Isis Kraamzorg

Kids First COP groep en WIJ Groningen werken al jarenlang samen. Ook hebben wij een samenwerking met Isis Kraamzorg.

Vragen? Neem gerust contact op!

Participatie Kids First COP groep in WIJ GroningenWIJ Groningen

Kids First COP groep en WIJ Groningen werken al jarenlang samen. Hierdoor is er nu een participatie van Kids First COP groep in WIJ Groningen.WIJ Groningen is een samenwerkingsverband van organisaties op het gebied van jeugd(gezondheids)zorg. In de stad Groningen bieden zij diensten en hulp aan bij opvoeden en opgroeien.

De vaste partners zijn van oudsher MJD, GGD en Kids First COP groep. Elke organisatie heeft zijn eigen expertise. Door bundeling van deze expertises probeert WIJ Groningen de vragen en problemen van ouders en andere opvoeders zo snel mogelijk en in samenhang op te pakken.

In de stad is WIJ Groningen actief op vele locaties in verschillende wijken en daarom is er altijd wel een locatie bij u in de buurt. Op de website  vindt u allerlei praktische informatie over openingstijden, mogelijkheden voor ontmoeting met andere ouders én activiteiten die bij u in de buurt worden georganiseerd.

Isis Kraamzorg

Kids First COP groep werkt samen met Isis Kraamzorg. Isis Kraamzorg is een kraamzorgorganisatie in het Noorden van het land. Isis Kraamzorg bereidt zwangeren en gezinnen voor op de bevalling en zorgt voor een warme en ontspannen ondersteuning tijdens de kraamtijd. Ieder gezin is uniek en heeft haar eigen wensen en behoeften. De deskundige kraamverzorgenden van Isis Kraamzorg passen zich hierop aan.

Isis Kraamzorg biedt net als Kids First COP groep liefdevolle aandacht en geborgenheid voor ieder kind. Ga je binnenkort bevallen? Kijk dan eens bij Isis Kraamzorg voor jou en je gezin.

Kids First COP groep werkt samen met Isis Kraamzorg

 

Maak kennis met Kids First en schrijf je in!

Inschrijven