Zwemles tijdens BSO in Groningen

Zuidhorn

In samenwerking met Optisport biedt Kids First COP groep zwemles tijdens BSO aan. Jouw kind behaalt door het volgen van een wekelijkse zwemles zijn/haar zwemdiploma(s). Een gezonde, leerzame en vooral plezierige tijd; dat is zwemles! Via een online leerlingvolgsysteem hebben ouders inzicht in de vorderingen van de kinderen.

Wat is zwemles tijdens BSO?
De kinderen die zich aanmelden, zullen op de dinsdagmiddag van 15:00-15:30 uur zwemlessen gaan volgen. Kids First COP groep verzorgt het vervoer van de opvanglocatie naar het zwembad op de dag dat de kinderen sowieso gebruik maken van de BSO.
Een pedagogisch medewerker van Kids First COP groep gaat met de kinderen mee naar het zwembad. De kinderen worden geholpen bij het omkleden in een aparte kleedkamer. De zwemleraar van Optisport Zuidhorn geeft vervolgens een half uur zwemles. Tijdens de zwemles is Optisport Zuidhorn verantwoordelijk voor de kinderen. De pedagogisch medewerker blijft tijdens de zwemles aanwezig in het gedeelte waar alle ouder(s) verblijven. Zij kan kinderen van en naar de wc begeleiden en blijft beschikbaar voor kinderen die het spannend vinden of wat extra begeleiding nodig hebben. Na het zwemmen worden de kinderen weer door de pedagogisch medewerker geholpen bij het aankleden. Vervolgens gaan zij weer terug naar de BSO. Meer informatie vindt u hier.

Wie kunnen er meedoen aan zwemles tijdens BSO?
Alle kinderen die op de BSO zitten, kunnen meedoen. De adviesleeftijd is vanaf 4 jaar.

Wat kost zwemles tijdens BSO en hoe kan ik mijn kind opgeven?
Voor € 40,95 per maand kan uw kind wekelijks naar zwemles. Er wordt op maandbasis gefactureerd via Kids First COP groep. Dit is maandelijks opzegbaar.
Opgeven kan via het inschrijfformulier. Let op! Je kunt alleen de donderdag aankruisen wanneer je gebruik wilt maken van dit lesaanbod. Het formulier kan ingevuld gestuurd worden naar de opvanglocatie.

Kids First COP groep verzamelt alle inschrijvingen en geeft de inschrijvingen door aan Optisport Zuidhorn. Meer informatie over Optisport Zuidhorn vindt u hier.

Mocht je vragen hebben over de Zwemles tijdens BSO dan kun je contact opnemen met Dewi Schroor BSO coördinator: dewi.schroor@kidsfirst.nl.