Bernestate | Kinderdagverblijf | Leeuwarden

Bernestate is een kinderdagverblijf gesitueerd bij het Sportcentrum Kalverdijkje. Dit biedt diverse mogelijkheden op het gebied van sporten. Het heeft een grote uitdagende ontdektuin, waar de kinderen gericht zijn op de natuur en buiten spelen. Elke dag naar buiten heeft onze voorkeur.

In hetzelfde gebouw is ook de buiten- en voorschoolse opvang gehuisvest.

Op Bernestate hebben we twee babygroepen (0-2 jaar), twee peutergroepen (2-4 jaar) en een speelleergroep (2-4 jaar). De voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE) wordt met behulp van het programma Uk en Puk door gecertificeerd personeel met veel enthousiasme en toewijding aangeboden. Door onze  haal en brengtijden is er rust op de groepen en alle aandacht voor de kinderen.

“Mijn dochter is groot fan van de pedagogisch medewerkers! Ze gaat met veel plezier naar de opvang toe en zegt thuis al ‘yes’ als we aangeven dat ze naar Bernestate gaat. De pedagogisch medewerkers zijn altijd vrolijk, optimistisch en gezellig met alle kinderen.”

De mooi ingerichte groepen bieden de kinderen de uitdaging die zij nodig hebben om te kunnen ontdekken en te spelen. Door een kleine team aan medewerkers krijgen u en uw kind al snel een vertrouwd gevoel op onze locatie.

  • Mooie, uitdagende groepen
  • Ontdektuin
  • Diverse mogelijkheden op het gebied van sporten

Op deze locaties bieden we geen flexibele opvang of om-de-week plaatsing.

Schrijf je in

We verwelkomen jouw kind graag op KDV Bernestate in Leeuwarden!