Home Kinderopvang Opvang 0 – 4 jaar

Opvang 0 – 4 jaar

Nieuwsgierig geworden?
Kom gerust een kijkje nemen!

Rondleiding aanvragen

Voor kinderen van 0 – 4 jaar (vanaf 10 weken) biedt Kids First verschillende mogelijkheden aan voor dagopvang.

Hele dagopvang

Hele dagopvang is opvang van 7:00 uur tot 18:30 uur. De begin- en eindtijden kunnen per locatie verschillen. Kinderen kunnen tot 9:00 uur worden gebracht en in de middag kunnen de kinderen vanaf 16:30 uur worden opgehaald. De openingstijden staan op elke locatiepagina vermeld. Alle locaties kun je vinden onder het tabblad locaties.

Halve dagopvang

Kids First COP groep biedt ook halve dagopvang aan. Wanneer je alleen het ochtend dagdeel afneemt, kan je kind om 12:45 uur worden opgehaald. Voor het middag dagdeel is je kind van harte welkom om 12:45 uur.

Flexibele opvang

Wanneer je in onregelmatige diensten werkt, of op wisselende momenten kinderopvang nodig hebt, is het mogelijk om bij Kids First een flexibel contract af te nemen voor enkele dagen of dagdelen per week. Je vraag via onze eigen app de dagen aan vóór de 15e van de kalendermaand zodat je kind in de opvolgende maand ingepland kan worden. Per groep en locatie is een beperkt aantal flexibele plaatsen beschikbaar.

Let op: flexibele opvang is niet op alle locaties mogelijk. Wanneer dit je wens is, vraag dan aan de afdeling Kindplanning of de betreffende locatie of dit wordt aangeboden.

Wennen

In het verleden was het gebruikelijk dat een kind kon wennen op een locatie, nog voor het contract inging.
De regels omtrent wennen in de kinderopvang zijn in de afgelopen jaren gewijzigd. Via deze link kun je lezen wat deze (wettelijk bepaalde regels) zijn.
Uiteraard kunnen er afspraken gemaakt worden voor de beginperiode van de opvang. Er kan bijvoorbeeld worden afgesproken dat je kind in de beginperiode wat korter en misschien wat vaker komt.

Wil je meer informatie over onze tarieven en de pakketten, klik dan hier of neem contact met ons op.

Opvang 0 - 4 jaar Kids First COP groep kinderopvang

Maak kennis met Kids First en schrijf je in!

Inschrijven