Dondersteen | Kinderdagverblijf | Groningen

De openingstijden kunnen afwijken i.v.m. de bestrijding van het coronavirus. Bekijk hier welke noodopvanglocaties geopend zijn.

Kinderdagverblijf Dondersteen is een locatie in het Prisma-gebouw in de wijk Vinkhuizen, Groningen. Een opvangplek voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar.

Voor kinderen van 0 tot 4 jaar zijn verschillende mogelijkheden in opvang. Er kan gebruikt gemaakt worden van hele, halve en flexibele dagopvang. De kinderen bieden we liefdevolle aandacht en geborgenheid, we geven ze de ruimte om zich te ontwikkelen, maar stimuleren vooral om te spelen en kind te zijn. Dat is wat ze bij ons mogen zijn. Wij zetten hun behoeftes op de eerste plaats.

Kinderdagverblijf Dondersteen Groningen - Kids First COP Groep

Kinderdagverblijf Dondersteen Groningen - Kids First COP Groep

We beschikken op kinderdagverblijf Dondersteen over een ruime afgesloten buitenruimte en vinden het belangrijk dat kinderen in aanraking komen met de natuur. We proberen daarom elke dag even naar buiten te gaan. Naast onze buitenruimte trekken we er ook met de kinderen op uit om bijvoorbeeld mooie voorjaarsbloemen te zoeken of kastanjes en eikeltjes te rapen. Verder maken we ook uitstapjes naar de kinderboerderij; een feest voor de kinderen!

 

  • Ruime, afgesloten buitenruimte
  • Liefdevolle aandacht en geborgenheid
  • Behoeftes van de kinderen op de eerste plaats
  • Kinderen komen veel in aanraking met de natuur
  • Uitstapjes naar de kinderboerderij

We verwelkomen uw kind graag bij het kinderdagverblijf. Wilt u alvast een kijkje nemen? Bekijk dan onze virtuele tour!

Uiteraard verwelkomen wij u ook graag persoonlijk. Interesse? Vraag dan een rondleiding aan.

Kinderdagverblijf Dondersteen Groningen - Kids First COP Groep Kinderdagverblijf Dondersteen Groningen - Kids First COP Groep Kinderdagverblijf Dondersteen Groningen - Kids First COP Groep Kinderdagverblijf Dondersteen Groningen - Kids First COP Groep Kinderdagverblijf Dondersteen Groningen - Kids First COP Groep Kinderdagverblijf Dondersteen Groningen - Kids First COP Groep Kinderdagverblijf Dondersteen Groningen - Kids First COP Groep Kinderdagverblijf Dondersteen Groningen - Kids First COP Groep Kinderdagverblijf Dondersteen Groningen - Kids First COP Groep