Kinderopvang | Groningen | ’t Brugwachtertje (KDV)

Welkom bij onze kinderopvang in Lewenborg!  Op deze locatie staat ons gekwalificeerde en liefdevolle team voor jouw kind klaar. Wij bieden een frisse, witte inrichting met appeltjesgroene accenten. We zijn sterk verbonden met de wijk en kijken ernaar uit om je kind te verwelkomen in een stimulerende en veilige omgeving. Ontdek hoe wij een goede basis leggen voor hun toekomst! Neem contact op voor een rondleiding.

Wijkgericht werken is voor ons van groot belang. We zien onszelf als een integraal onderdeel van de Lewenborg-gemeenschap en streven ernaar om een nauwe band op te bouwen met de gezinnen en buurtbewoners. We organiseren regelmatig leuke en leerzame activiteiten, waarbij ouders en verzorgers van harte welkom zijn om deel te nemen en betrokken te zijn bij de groei van hun kind.

Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel. Ons team bestaat uit enthousiaste en gekwalificeerde professionals die met veel liefde en passie voor kinderen zorgen. De ontwikkeling en het welzijn van uw kind staan centraal in alles wat we doen. Wij creëren een omgeving waarin kinderen zich vrij voelen om te ontdekken, te leren en zichzelf te zijn.

Heb je vragen of wil je graag een rondleiding? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

  • Participatie in de Vreedzame Wijk
  • Centraal gelegen
  • Samen spelen en vriendschappen sluiten

Schrijf je in

 

We verwelkomen je kind graag op Kinderdagverblijf Lewenborg!