Kinderopvang | Groningen | Tamboerijn (PO)

In Groningen Zuid zit onze gezellige Peuteropvang De Tamboerijn. De Tamboerijn is van maandag tot en met vrijdag geopend in de ochtend van 08:15 uur tot 12:15 uur.

Wij hebben een eigen lokaal tot onze beschikking met een binnen glijbaan. Naast ons is het lokaal van de naschoolse opvang dat we ook mogen gebruiken. Dat geeft ons de mogelijkheid om naast activiteiten in groepsverband ook maatwerk te kunnen bieden aan de peuters die dat nodig hebben.

Heeft jou kindje een VVE-indicatie? Ook dan is het van harte welkom op de Tamboerijn! Onze pedagogisch medewerkers op deze locatie zijn gekwalificeerd en geschoold op het gebied van voorschoolse educatie.

Nieuwsgierig geworden? Plan dan gerust een afspraak in voor een rondleiding en kom langs voor een kennismaking. Onze locatie is gevestigd tussen twee scholen in: De Haydnschool en de particuliere school GSV. De voordeur van peuteropvang De Tamboerijn zit aan de kant van de Sweelincklaan.

  • Spelenderwijs stimuleren
  • Wij mogen gebruik maken van het gymlokaal van de kleuters
  • Er is een glijbaan in het lokaal

Peuteropvang Tamboerijn Groningen - Kids First COP Groep

 

Peuteropvang Tamboerijn Groningen - Kids First COP Groep  Peuteropvang Tamboerijn Groningen - Kids First COP Groep Peuteropvang Tamboerijn Groningen - Kids First COP Groep

We verwelkomen je kind graag bij de Tamboerijn!

Schrijf je in