’t Bernekuorke | Peuteropvang | Akkrum

Peuteropvang ’t Bernekuorke in Akkrum is een locatie voor kinderen van 2 tot 4 jaar . Kinderen kunnen twee dagdelen per week komen spelen. Als kinderen groter worden, groeit ook de wereld om hen heen. Ze hebben de behoefte hun omgeving te ontdekken. De peuteropvang is dan een avontuurlijke plek, helemaal gericht op de ontwikkeling van kinderen. Veilig, vriendelijk en stimulerend. Ook bieden we Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE) om ontwikkelingsachterstanden bij kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar te voorkomen.

We verwelkomen uw kind graag bij de peuteropvang.

’t Bernekuorke is een Binnenstebuiten locatie.

 

Peuteropvang 't Bernekuorke in Akkrum - Kids First COP Groep Peuteropvang 't Bernekuorke in Akkrum - Kids First COP Groep

  • Binnenstebuiten locatie
  • Avontuurlijke plek
  • Veilig, vriendelijk en stimulerend
  • VVE programma

Peuteropvang 't Bernekuorke in Akkrum - Kids First COP Groep

’t Bernekuorke is een Binnenstebuiten locatie.

Bovendien wordt naast de locatie een Ravottuh speeltuin (natuurlijke speeltuin) aangelegd, waarin Kids First COP groep gaat participeren. Hier kunnen de kinderen klimmen, klauteren, rollen, springen, slepen, beleven, vies worden, bouwen, voelen, stapelen, wroeten, scharrelen, met water spelen, onderzoeken, verbazen en verwonderen. Kinderen bouwen aan zelfvertrouwen, bewegen meer, leren omgaan met risico’s en leren spelenderwijs over de natuur. Daar word je groot van en het is nog gezond ook.