Maatregelen n.a.v. persconferentie

16 februari 2022

maatregelen t.a.v. het coronavirus. Laatste pagina-update: dinsdag 10 mei

Voor onze (opengestelde) opvanglocaties gelden de onderstaande (hygiëne)maatregelen, om er samen voor te zorgen dat de kinderopvang zo lang als mogelijk veilig en verantwoord geopend kan blijven:

  • was regelmatig de handen (van je kind);
  • schud geen handen;
  • hoest/nies in de elleboog;
  • volg de Beslisboom (zie onderstaand kopje thuisblijfbeleid);
  • meld in geval van afwezigheid kinderen z.s.m. af via de Ouderapp;

Per locatie kunnen de ‘breng en haal’ afspraken verschillen. De pedagogisch medewerkers op locatie informeren je graag over de afspraken die gelden tijdens het brengen en halen. Wil je als ouder graag bijzonderheden bespreken? Maak dan een afspraak met de pedagogisch medewerkers.

Thuisblijfbeleid

Volg altijd de Beslisboom om te kijken of je kind met/zonder klachten naar de opvang mag komen, tenzij de GGD anders adviseert n.a.v. besmettingen – desbetreffende medewerkers en ouders worden in dat geval daarover door Kids First geïnformeerd.

Alleen samen kunnen we er voor zorgen dat onze opvanglocaties geopend kunnen blijven. De meest actuele versie van de Beslisboom vind je op deze website van BOinK.

 

Kids First is zorgvuldig als het gaat om het geven van betrouwbare en actuele informatie. Zij kan echter niet garanderen dat deze informatie altijd foutloos, volledig en actueel is. Daarom kunnen aan deze informatie geen rechten worden ontleend.