150 vaste contracten op één dag bij Kids First COP groep

25 mei 2018

Twee jaar na de overname van SiSa Kinderopvang door Kids First COP groep zijn ruim 150 contracten omgezet van bepaalde tijd naar onbepaalde tijd. Reden voor een feestje!

Nagenoeg alle medewerkers die in 2016 zijn overgenomen door Kids First COP groep hebben het goede nieuws met betrekking tot hun aanstaande contractverlenging de afgelopen maanden van hun leidinggevenden te horen gekregen. Gisteravond werden, tijdens een feestelijke avond in Crystalic in Leeuwarden, alle contracten aan de medewerkers uitgedeeld.

“Vanaf het begin van de overname is niet alleen de kwaliteit van de opvang sterk verbeterd maar ook het aantal kinderen in onze opvanglocaties enorm gestegen”, aldus Ben Schnieders, voorzitter Raad van Bestuur van Kids First COP groep. “We zijn met deze groep medewerkers uitgegroeid tot een stabiele organisatie met een goede naam bij zowel ouders als samenwerkingspartners. Het vertrouwen van onze klanten kunnen en willen wij uitbetalen in vertrouwen richting onze medewerkers. Zij zijn immers het belangrijkste kapitaal van onze organisatie!”

Kids First COP groep feestelijke uitreiking contracten medewerkers Friesland