Stage lopen bij Kids First

Ontdek tijdens je stage wat werken als pedagogisch medewerker bij Kids First inhoudt. Elke dag plezier in je werk hebben en je inzetten voor optimale groei en bloei van ieder kind, staat bij ons centraal.

Heb jij liefde voor het vak Pedagogisch medewerker en volg jij de opleiding (gespecialiseerd) medewerker kinderopvang niveau 3 of 4 (zowel BOL als BBL) of helpende zorg en welzijn niveau 2? Dan hebben wij een leerzame stageplek voor jou! Met een verscheidenheid aan locaties in Groningen, Friesland en Drenthe is er altijd een locatie te vinden die bij je past!

Eigen stagebegeleider

Onze stagebegeleiders zijn opgeleid door SBB en onze locaties hebben een erkenning om studenten op te leiden. Dit betekent voor jou een stageplek waar je een mooie basis kunt leggen voor je carrière in de kinderopvang!

Stagevergoeding

Een leuke bijkomstigheid is dat Kids First je voor je inzet een maandelijkse stagevergoeding uitkeert conform de CAO kinderopvang.

Kom stage lopen

Vul onderstaande formulier in, en voeg je cv en motivatiebrief toe. We horen graag waarom je bij Kids First stage wilt lopen. Aan de hand hiervan gaan we met je in gesprek en hopen we samen tot een match te komen voor de perfecte stage! We zien je aanvraag graag tegemoet. En mocht je nog vragen hebben, dan zijn we te bereiken op stage@kidsfirst.nl.

 

Stage inschrijfformulier

  • vermeld ook je opleidingsniveau en het jaar waar je in zit.
  • vul de gewenste startdatum in
  • Max. bestandsgrootte: 4 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 4 MB.