Kinderopvang in Dokkum

Opvanglocaties van Kids First COP groep in Dokkum

Kinderopvang Dokkum - Kids First COP groep

• Kinderdagverblijf: Opvang van 0 tot 4 jaar
In Dokkum hebben wij een kinderdagverblijf: KDV de Tuimelaar.

Kinderen kunnen bij onze kinderdagverblijven in een gezellige, uitdagende omgeving met elkaar in groepsverband spelen en zo van elkaar leren. Uiteraard zorgen wij, in een veilige omgeving, voor de kinderen. Onze opvang is in diverse vormen af te nemen. We willen inspelen op de belangen van de kinderen en op de wensen van de ouders.

• Buitenschoolse opvang: Opvang van 4 tot 12 jaar
In Dokkum hebben wij een locatie voor buitenschoolse opvang: BSO de Vlieger.

Kinderen kunnen bij onze BSO samen spelen met vrienden en vriendinnen en zo de wereld ontdekken door mee te doen aan uitdagende, naschoolse activiteiten. Wanneer kinderen ouder worden, veranderen hun behoeften mee. Onze pedagogisch medewerkers houden hier rekening mee. We willen inspelen op de belangen van de kinderen en op de wensen van de ouders.

⦁ Gastouderopvang
Liever een gastouder? Kids First COP groep kan hierin voor u bemiddelen!
Gastouderopvang is dé vorm van kinderopvang waarbij ieder kind op zijn eigen manier kan worden begeleid. Het is een flexibele en kleinschalige vorm van kinderopvang, die de thuissituatie van de gastkinderen zoveel mogelijk benadert. Als ouder kunt u zelf de gastouder kiezen die bij uw wensen aansluit en die bij u en uw kind past. Een gastouder kan zowel opvang aanbieden in eigen huis als in het huis van het gezin. Meer informatie vindt u hier.

  • Meer dan opvang
  • Liefdevolle aandacht en geborgenheid
  • Aandacht voor de ontwikkeling van ieder kind

Nieuwsgierig?

Vraag een rondleiding aan!