KC | PO | Schildwolde

Peuteropvang De Krummelbörg in Schildwolde biedt een speelplek voor kinderen van 2 tot 4 jaar in een groep van maximaal 16 kinderen. De kinderen bieden we liefdevolle aandacht en geborgenheid, we geven ze de ruimte om zich te ontwikkelen, maar stimuleren vooral om te spelen en kind te zijn. Dat is wat ze bij ons mogen zijn. Wij zetten hun behoeftes op de eerste plaats.

Peuteropvang De Krummelbörg is gehuisvest in het  schoolgebouw van OBS de Meent in Schildwolde. Hierin bevinden zich ook het Kinderdagverblijf en de Buitenschoolse Opvang (BSO).

  • Ruime, mooi ingerichte binnenruimte
  • Veel speeltoestellen en in de zomer een waterbak
  • Gebruik van speellokaal van OBS de Meent

peuteropvang midden groningen

Op peuteropvang De Krummelbörg

Op peuteropvang De Krummelbörg mogen de kinderen zelf kiezen waar ze mee gaan spelen, ze mogen tekenpapier en de potloden/stiften pakken. Ze kunnen plakken, kleien of verven. Buiten hebben we een bescheiden, goed omheinde ruimte om te fietsen en in het zand te spelen. Er staan speeltoestellen op het gras en in de zomer staat de waterbak geregeld buiten. Ook hebben we veel uitnodigend speelmateriaal: eiland en rivier, ballen, waterbakspullen, oude kleden om een tent te bouwen, stoepkrijt, loopklossen, zandbakspullen, glijbaan en natuurlijk fietsjes.
In het speellokaal van OBS De Meent kunnen de kinderen spelen, rennen, spelletjes doen, dansen, klimmen, glijden van de glijbaan. Vooral bij slecht weer en in de winter maken we er vaak gebruik van.

Elke week mogen de kinderen een boek uitzoeken bij de boekenpretmoeder. De kinderen krijgen het boek mee in een gele tas met de Boekenbeer erop! Ook krijgen de kinderen 2 keer per jaar een themaboek mee met een knutselboek erbij. We doen ieder jaar mee met de Nationale Voorleesdagen. Het bekroonde peuterboek wordt dan voorgelezen met het vertelkastje door de bibliothecaresse van Slochteren.

We verwelkomen je kind graag op peuteropvang De Krummelbörg!

Schrijf je in