IKC | Tynaarlo | ’t Oelebred (PO)

Peuteropvang Het Oelebred in Tynaarlo biedt opvang aan voor kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar. De peuteropvang is gevestigd in basisschool Het Oelebred en is een fijne en vertrouwde plek voor kinderen. We bieden zowel binnen als buiten leuke, uitdagende en leerzame activiteiten aan.

Op dit moment is peuteropvang Het Oelebred 2 dagdelen per week open. Bij voldoende animo zullen we meer dagdelen openen.

Kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar zijn van nature nieuwsgierig om hun wereld te verbreden en te ontdekken. We hebben een fijne ruimte met verschillende hoeken om in te spelen en te ontwikkelen. We werken met het kind-volgsysteem Uk en Puk. Het VVE-programma (voor- en vroegschoolse educatie) sluit aan op de methode ‘schatkist’, waar ook op de basisschool mee gewerkt wordt.

  • samen spelen
  • voorbereiden op school
  • uitdagende activiteiten

In samenwerking met de basisschool proberen we de overgang voor de peuters naar groep  zo laagdrempelijk mogelijk te maken.
We werken beiden met Logo 3000 waardoor er voor de kinderen een mooie doorgaande leerlijn wordt aangeboden.

Nieuwsgierig geworden? Vraag een rondleiding aan zodat je kennis kunt maken met de locatie en we kunnen laten zien wie wij zijn.

We verwelkomen je kind graag bij peuteropvang Het Oelebred!

Schrijf je in