KC De Wiardt | KDV | Groningen

KC de Wiardt in Groningen is met KDV gestart in mei 2021, in juni was de officiële opening.

Het is een nieuw, modern gebouw waarin de basisschool de Tamarisk, het Forum(bibliotheek) en de kinderopvang van Kids First zijn gevestigd.  We hebben een goede samenwerkingsverband met de school en sluiten ook regelmatig aan met georganiseerde activiteiten.

  • samen spelen
  • geborgenheid
  • liefdevolle aandacht

Er zijn twee KDV groepen op Kindcentrum de Wiardt; “De Vlinderwij” (0-4 jaar) en “De Speelwij” (2-4 jaar). De laatste groep kan ook gecombineerd worden met de peuteropvang.
Onze ruime openingstijden zijn van 7:00 tot 18:30 uur.
De locatie is volop ingericht voor de (aller)kleinsten. Er zijn veilige bedjes in 2 aparte kamers, er is vloerverwarming en uiteraard zijn de wc’tjes ook kindvriendelijk.


Er is een leuke ontwikkelingsgerichte tuin met een waterpomp, een zandbak, een glijbaan en genoeg ruimte om te ontdekken en staan de behoeftes van de kinderen op de eerste plaats. Ook het schoolplein is een ontdekkingstocht voor de peuters en kleuters. Er is speelgoed dat is afgestemd op de ontwikkelingsfase van het kind. Maar ook door allerlei dagelijkse bezigheden, waar (samen) spelen een heel belangrijk onderdeel van is, leert en ervaart het kind elke dag opnieuw. Wees welkom om een kijkje te komen nemen!

Naast KDV kun je op Kindcentrum De Wiardt ook terecht voor buitenschoolse opvang op KC De Wiardt – BSO  en er is peuteropvang op KC De Wiardt – Peuteropvang.

We verwelkomen je kind graag op KC De Wiardt!

Schrijf je in