Kinderopvang | Engelbert | ’t Hummelhof (PO)

Peuteropvang ’t Hummelhof is gevestigd in het Multi Functioneel Centrum (MFC) in Engelbert, dichtbij Lewenborg en Meerstad. De locatie bestaat uit een grote binnenruimte en bevindt zich aan de rand van het dorp. Op peuteropvang ’t Hummelhof werken we met het VVE-programma ‘Startblokken’, waarmee we peuters spelenderwijs veel nieuwe woorden leren. Deze methode bereidt uw peuter goed voor op de basisschool.

  • Landelijk gelegen met grote speelruimte
  • We werken met het VVE-programma Startblokken
  • We werken volgens de Dalton principes

In het lokaal van de peuteropvang

In het lokaal van peuteropvang ’t Hummelhof zijn duidelijke speelhoeken gecreëerd. Hiervan worden sommige in de sfeer worden gebracht van het thema dat wij op dat moment behandelen. Naast de mooie binnenruimte heeft ’t Hummelhof de beschikking over een ruime buitenruimte. Deze is zo ingericht dat er van alles valt te ontdekken voor de kindjes. De peuteropvang is onderdeel van Vensterwijk Lewenborg en werkt samen met onder meer WIJ Lewenborg, de bibliotheek en de basisscholen. Ook participeren wij in de Vreedzame Wijk.

Voor peuters die hiervoor in aanmerking komen, bieden wij  het VVE programma Startblokken.  Dit programma speelt in op de belevingswereld van jonge kinderen door ze te betrekken bij onderwerpen uit het leven van alledag, zoals naar de dokter gaan, brood kopen bij de bakker, vissen bekijken in een aquarium, een baby in bad doen. Daarnaast werken wij met de uitgangspunten van het Dalton onderwijs. Deze methode bereidt uw peuter voor op de basisschool. Bij ons staat de peuter centraal en we zorgen voor een veilige en gemoedelijke sfeer.

Meer indrukken:

Naast peuteropvang bieden we ook buitenschoolse opvang aan op BSO ’t Hummelhof.

We verwelkomen je kind graag op peuteropvang ’t Hummelhof!

Schrijf je in