Kinderopvang | Hoogkerk | Dribbel (PO)

Peuteropvang Dribbel is een locatie voor kinderen van 2 tot 4 jaar. De peuteropvang is gevestigd in de Vensterschool van de wijk Hoogkerk.
Als je het gebouw binnenkomt, ga je naar rechts en in de tweede hal ga je nog een keer naar rechts. Je kunt je melden via de intercom. We delen de gang met kinderopvang Ranonkel van de Sksg. Ons lokaal is aan het einde van de gang. Dit staat ook op een bord aangegeven. Het is ook mogelijk via het plein van basisschool De Ploeg binnen te komen.

Peuteropvang Dribbel

Peuteropvang Dribbel beschikt over een prachtige buitenruimte met veel groen, waar we volop gebruik van maken. De kinderen kunnen gebruik maken van een mooie glijbaan, een grote zandbak en er zijn volop fietsen en auto’s. De binnenruimte is sfeervol ingericht met gele tinten. We hebben houten meubilair en het ruime aanbod van speelgoed komt goed tot zijn recht. Vooral het verfbord is erg populair. Het is een fijne, overzichtelijke ruimte. Bij slecht weer spelen we binnen.

Op peuterschool Dribbel werken we met één of twee gediplomeerde beroepskrachten. Daarnaast is er soms een stagiaire.

We hebben regelmatig overleg met de basisscholen in de wijk, zodat er een goede afstemming is en de nodige informatie omtrent de kinderen goed wordt doorgegeven. We werken samen met de partners van de Vensterschool en de WIJ-teams.

We verwelkomen je kind graag op PO Dondersteen!

Schrijf je in