Kinderopvang | Groningen | Reitdiephaven (KDV)

KDV Reitdiephaven is gehuisvest op een prachtige plek in de wijk Reitdiep / Reitdiepwijk, nabij de ringweg en met veel parkeergelegenheid. Het kinderdagverblijf bevindt zich op de eerste etage. We hebben hier een prachtig dakterras met een uniek uitzicht op de haven. Nieuwsgierig hoe onze prachtige locatie aan de Reitdiephaven in Groningen er uit ziet? Bekijk dan deze virtuele tour. Uiteraard leiden we je graag persoonlijk rond om kennis te maken.

  • Spelen op het dakterras
  • Prachtig uitzicht op de Reitdiephaven
  • 40 weken opvang mogelijk

Kinderdagverblijf Reitdiephaven is opgedeeld in twee groepen:

  • Ketelbinkies, maximaal 9 kinderen; 2 pedagogisch medewerkers
  • Matroosjes, maximaal 14 kinderen; 2 -3 pedagogisch medewerkers

KDV Reitdiephaven is een kleinschalige locatie met een gezellige, huiselijke sfeer. De groepen hebben mooie heldere kleuren, zijn knus ingericht en hebben verschillende activiteitenhoeken. Vanuit de groepen is direct toegang tot het dakterras, met o.a. grote zandbakken en een fietscircuit. Er wordt zo veel mogelijk buiten gespeeld.

We verwelkomen je kind graag op KDV Reitdiephaven!

“Ik ben de pedagogisch medewerkers enorm dankbaar voor alle goede zorgen, steun en adviezen die ze ons gegeven hebben m.b.t. onze dochter. Ze zijn zo’n verrijking en aanvulling geweest op haar leven. Ze dagen onze dochter uit om boven zichzelf uit te stijgen. Hebben haar heel veel dingen geleerd zoals aankleden, zindelijkheid, klimmen op een stoel, zelf brood smeren. Ik laat haar met een gerust hart achter als ik ga werken omdat ik zie dat ze zich zo op haar gemak voelt.”

Schrijf je in

Op locatie Reitdiephaven bieden we ook buitenschoolse opvang aan op BSO Reitdiephaven.