Lauwers 4 | Kinderdagverblijf met flexgroep | Assen

Kinderdagverblijf Lauwers 4 is een locatie waar je  terecht kunt voor opvang aan kinderen tussen 0 en 4 jaar. De groepen zijn horizontaal verdeeld van 0 tot 2 jaar en 2 tot 4 jaar.
Op deze locatie is het ook mogelijk om flexopvang af te nemen.

De flexopvang is ideaal voor ouder(s) / verzorger(s) die onregelmatig werken. Deze opvang biedt namelijk afwijkende opvangtijden: van 06:30 tot 19:00 uur. Aanvragen van opvang kan tot 24 uur van te voren. De minimale afname is 3 uur aaneengesloten per dag.

Kinderen kunnen heerlijk buiten spelen in de natuur- en ontdektuin. De locatie beschikt tevens over een indoor speelhal.

Kinderdagverblijf Lauwers 4 Assen - Kids First COP groep

Naast activiteiten als muziek maken, peutergym, knutselen en lezen, biedt deze locatie ook het programma Puk en Ko aan. Met deze vroeg- en voorschoolse educatie (VVE) wordt goed aangesloten bij het basisonderwijs.

  • Rustige en ruime locatie aan de rand van de wijk Baggelhuizen
  • Natuur- en ontdektuin
  • Indoor speelhal
  • VVE programma Puk en Ko
  • Flexgroep van 06:30 – 19:00 uur

Nieuwsgierig geworden? Vraag dan een rondleiding aan. Vragen? Bel of mail met onze afdeling planning: planningdrenthe@kidsfirst.nl / 088-0350400.

Voorwaarden flexgroep 
Bij Kids First bieden we flexibele opvang voor kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar op Lauwers 4. De opvang bij de flexgroep is bedoeld voor ouders die door hun wisselende roosters, werkdagen of persoonlijke omstandigheden behoefte hebben aan opvang op verschillende dagen en tijdstippen. De voorwaarden voor opvang binnen deze flexgroep vind je hier.

Kinderdagverblijf Lauwers 4 ligt op een ruime locatie aan de rand van de wijk Baggelhuizen. Deze locatie heeft een gunstige ligging vlakbij op- en afrit A28.

We verwelkomen je kind graag op KDV Lauwers 4!