Quintus | Buitenschoolse Opvang | Glimmen

BSO Quintus is een locatie voor buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 12 jaar. BSO Quintus gevestigd in De Quintusschool gelegen in een mooie bosrijke, natuurlijke en uitdagende omgeving.  We werken intensief samen met de basisschool.

BSO Quintus Glimmen - Kids First COP groep BSO Quintus Glimmen - Kids First COP groep

 

Als kinderen groter worden en naar de basisschool gaan, veranderen hun behoeftes mee. Ze spelen samen, sluiten vriendschappen en leren grenzen kennen. Zeker oudere kinderen willen vanuit zichzelf de wereld verkennen en leren van nieuwe ervaringen. Onze pedagogische medewerkers spelen daar uitstekend op in. De buitenschoolse opvang (BSO) is de opvang voor- en na schooltijd, op margedagen en tijdens schoolvakanties.

  • Samen spelen; er worden uitdagende activiteiten georganiseerd
  • Grenzen leren kennen
  • Mooie bosrijke omgeving
  • Intensieve samenwerking met De Quintusschool

 

Over buitenschoolse opvang Quintus

BSO Quintus bestaat uit voorschoolse opvang (VSO) vanaf 07:30 tot 08:30 uur en naschoolse opvang (NSO) tot 18:30 uur. In een standaard  contract is vakantieopvang inbegrepen, maar we bieden ook 40 weken opvang aan. Samen met de BSO-coördinator worden er op de BSO uitdagende activiteiten georganiseerd maar kunnen de kinderen ook lekker zelfstandig bezig zijn met knutselen en spelen. Op de BSO bieden we jaarlijks leuke workshops aan de workshops die we dit schooljaar hebben gehad en nog komen zijn; cup-cakes bakken en versieren en een workshop fotografie.

Op deze locatie bieden wij ook tussenschoolse opvang (TSO / TMO). Het inschrijfformulier vindt u hier.

We verwelkomen uw kind graag op BSO Quintus!