Oproep Koningsdag 2018; doe je mee?

16 maart 2018

Op vrijdag 27 april is het Koningsdag en dit jaar bezoeken de Koning en Koningin onze prachtige stad Groningen!Koningsdag 2018 Kids First COP groep beweegclinic
Kids First COP groep heeft een superleuke actie bedacht tijdens Koningsdag en daar hebben wij jullie hulp bij nodig. Doen jullie mee?

 

We gaan een zogeheten ‘Blue Zone’ inrichten aan de Ubbo Emmiussingel, tussen het Emmaplein en het Groninger Museum. In deze Blue Zone zullen de hele middag leuke activiteiten zijn, gericht op gezondheid, beweging, muziek en theater.

 

Tijdens deze Koningsdag worden namens Kids First COP groep twee beweegclinics van 15 minuten gegeven.
De beweegclinics zijn op de volgende tijden:
13.00 – 13.15 uur EN
14.15 – 14.30 uur
Graag 20 minuten voor aanvangstijd aanwezig zijn. De verzamelplek moet nog bepaald worden, deze info volgt nog.

Wie hebben we nodig?

Enthousiaste kinderen met hun ouders en eventueel opa(‘s) en oma(‘s) om samen met ons te laten zien dat Kids First gezond bezig is en dat wij onze kinderen in beweging willen krijgen! Vriendjes en vriendinnetjes zijn uiteraard ook van harte welkom!

Willen jullie meedoen met deze leuke clinic?

Geef je dan snel op via een email naar: bsocoordinator@kidsfirst.nl of bij de groepsleiding op locatie. Je mag aan één clinic meedoen maar natuurlijk ook aan beide! We horen graag wanneer je / jullie aanwezig wilt / willen zijn.

Uiteraard ontvangen alle kinderen die deelnemen aan de clinic een leuke gadget namens Kids First COP groep.

Met vriendelijke groet,
Elles en Dewi
BSO coördinatoren Kids First COP groep