Alle peuters recht op opvang gemeente Stadskanaal

14 februari 2019

Bij de peuteropvang van Kids First COP groep kunnen alle kinderen al vroeg beginnen met leren en ontdekken. Kinderen kunnen twee dagdelen per week leren spelen met vriendjes en vriendinnetjes, uitgedaagd worden om de wereld te ontdekken en zich spelenderwijs voorbereiden op de basisschool.

De gemeente Stadskanaal heeft de ambitie voor alle jonge kinderen gelijke kansen te creëren. Kids First COP groep deelt deze ambitie en vindt het belangrijk om kinderen een goede voorbereiding op het basisonderwijs te geven. Dit betekent dat ouders woonachtig in de gemeente Stadskanaal, die geen recht hebben op kinderopvangtoeslag (bijvoorbeeld omdat één van de ouders niet werkt), nu toch gebruik kunnen maken van peuteropvang.

De subsidieregeling geldt voor ouders van peuters in de leeftijd van 2,5 en 4 jaar. Zij kunnen per direct twee dagdelen van drie uur, dus in totaal 6 uur per week, naar Peuteropvang de Speeldoos in Stadskanaal. Ouders betalen hiervoor slechts een inkomensafhankelijke bijdrage.

Wil je graag gebruik maken van onze peuteropvang in Stadskanaal? Op onze website vind je ons inschrijfformulier. Liever eerst meer informatie? Bel dan naar 088-0350400.