Maak je droom waar in de kinderopvang

Werken als pedagogisch medewerker bij Kids First betekent plezier in je werk hebben en je inzetten voor optimale groei en bloei van ieder kind.

Wil jij op vaste uren en vaste locaties werken of juist op verschillende tijden en locaties?  Stuur ons dan nu een mail.

Want weet je dat je niet per se een opleiding tot pedagogisch medewerker nodig hebt om bij ons te komen werken? Met diverse diploma’s gericht op bijvoorbeeld sport, cultuur, zorg of muziek kun je bij ons aan de slag! We kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden.

Kom werken

Of je nu op één, twee of wel tien van onze 140 locaties in provincie Groningen, Drenthe of Friesland wilt werken; je komt in een hecht team terecht. Een team dat zich dagelijks inzet voor de optimale ontwikkeling van een kind. Want we willen allemaal de kinderen iets meegeven waar ze de rest van hun leven profijt van hebben.

Uiteraard vertellen we je graag meer over onze werkwijze; niet alleen wat we onze kinderen, maar ook onze medewerkers bieden.

Wil je eerst onze openstaande vacatures bekijken of de diplomacheck doen? Dat kan hier. Ook achter de schermen zijn we doorlopend bezig met mooie ontwikkelingen, waardoor er meer mogelijk is dan op onze vacaturepagina te vinden is.

Bekijk een dag van een pedagogisch medewerker, op één van onze locaties: