Bernelân | Kinderdagverblijf | Leeuwarden Nylân

Kinderdagverblijf Bernelân is een locatie die opvang biedt voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Het kinderdagverblijf is gelegen in de wijk Nylân nabij het Friesland College en de Julianalaan.

De voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE) wordt met behulp van het programma  Uk en Puk door gecertificeerd personeel met veel enthousiasme en toewijding aangeboden. Door onze haal- en brengtijden is er rust op de groepen en alle aandacht voor de kinderen.

KDV Bernelân Leeuwarden Kids First Friesland spelen

 

 

  • Mooie grote tuin en ruime binnenspeelruimte
  • Liefdevolle aandacht en geborgenheid
  • VVE programma Uk & Puk
  • Korte lijntjes met het Friesland College

“Bernelân” is een uitdagende speelse omgeving voor kinderen, ouders en pedagogisch medewerkers. Rondom de locatie bevindt zich een mooie grote tuin waarin de kinderen heerlijk kunnen spelen. Daarnaast hebben de kinderen de beschikking tot een ruime hal/binnenruimte waar kinderen elkaar kunnen ontmoeten. Deze ruimte wordt gebruikt om lekker te ravotten, klimmen, klauteren maar ook een balletje overtrappen is een veelvuldige activiteit. Door de gunstige ligging gaan de pedagogisch medewerkers er regelmatig met de kinderen op uit; een wandeling op z’n tijd, maar ook bezoekjes aan de omliggende scholen en ouderenvoorzieningen staan op de planning. Kortom; een locatie vol mogelijkheden!

Praktische zaken:
De opvang bij Bernelân is inclusief de fruit en broodmaaltijd.  Daarnaast is onze opvang inclusief luiers. Op deze locaties bieden we geen flexibele opvang of om-de-week plaatsing.

Schrijf je in