Op Streek | Kinderdagverblijf | Ferwerd

Kinderdagverblijf Op Streek in Ferwert biedt kinderen van 0 tot 4 jaar verschillende mogelijkheden in opvang. Er kan gebruikt gemaakt worden van hele, halve en flexibele dagopvang. De kinderen bieden we liefdevolle aandacht en geborgenheid, we geven ze de ruimte om zich te ontwikkelen, maar stimuleren vooral om te spelen en kind te zijn. Dat is wat ze bij ons mogen zijn. Wij zetten hun behoeftes op de eerste plaats.

De buitenschoolse opvang is gevestigd in hetzelfde gebouw als het kinderdagverblijf.

  • Gevestigd in basisschool Op Streek
  • Liefdevolle aandacht en geborgenheid
  • Behoeftes van de kinderen op de eerste plaats

Bij voldoende belangstelling kunnen we verruimde openingstijden aanbieden. U kunt hier naar informeren bij de afdeling Planning door middel van een mail: kindplanning@kidsfirst.nl of telefonisch: 088 – 0350400.

Schrijf je in

Kinderdagverblijf Op Streek is een opvanglocatie voor kinderen van 0 tot 4 jaar in Ferwert. Op dit KDV zijn verschillende mogelijkheden in opvang. Er kan gebruikt gemaakt worden van hele, halve en flexibele dagopvang. We bieden de kinderen liefdevolle aandacht en geborgenheid, we geven ze de ruimte om zich te ontwikkelen, maar stimuleren vooral om te spelen en kind te zijn. Dat is wat ze bij ons mogen zijn. Wij zetten hun behoeftes op de eerste plaats. Wij werken met een tweetalig beleid, zowel het Fries als het Nederlands krijgen gerichte aandacht bij ons. We volgen hierbij de richtlijnen die horen bij het door ons behaalde certificaat “boartsendewei in taal derby”.

We verwelkomen jouw kind graag op KDV Op Streek!

Op Streek is een prettig gevulde opvang met VSO, BSO en kinderopvang, gevestigd in de school. We hebben een zeer prettige samenwerking met de school dus een goede overdracht. De school is recentelijk gerenoveerd, heeft een natuurlijke buitenruimte en past bij de visie van Kids First.