Ienemini | kinderdagverblijf | Groningen Selwerd

Kinderopvang Ienemini is een locatie speciaal voor kinderen van 0 tot 4 jaar. De opvang is gevestigd in het grote gebouw van de Vensterschool in de wijk Selwerd, naast zwembad De Parrel. Het is de eerste keer vaak even zoeken naar onze locatie. In de hal van de Vensterschool is een wijk-informatie punt. Zij wijzen je graag de weg naar opvang Ienemini.

Op deze locatie bieden we ook peuteropvang.

 

 

De groep van kinderdagverblijf Ienemini bestaat uit maximaal zestien kinderen in de leeftijd van nul tot vier jaar. Op de gang zijn er verschillende hoeken ingericht volgens het thema waar we op dat moment mee bezig zijn. Buiten is er een buitenspeelplek met een zandbak en een glijbaan.

Het kinderdagverblijf heeft een samenwerking met basisschool ‘de Pendinghe’ en onderhouden nauw contact met het WIJ-team dat ook in hetzelfde gebouw is gehuisvest. Onze locatie maakt deel uit van de “Vreedzame Wijk”. Dit houdt in dat we met andere scholen en instanties in de wijk aan een eenduidige pedagogische aanpak werken.

Onze locatie Ienemini doet mee aan de proef van de gemeente voor toegankelijke kinderopvang. Met deze proef wil de gemeente Groningen zoveel mogelijk kinderen in de wijken Selwerd, Paddepoel en Tuinwijk de kans geven om 2 dagen in de week naar de kinderopvang te gaan. Voor meer informatie en voorwaarden klik hier.

Voor meer informatie kunt u ook bellen met de afdeling Kindplanning op mailadres kindplanning@kidsfirst.nl of 088 0350492

We verwelkomen je kind graag op peuteropvang Ienemini!

Schrijf je in