KC | KDV | Siddeburen

KC Siddeburen in Siddeburen is met het Kinderdagverblijf (KDV) gestart in mei 2022. Het is een nieuw, modern gebouw waarin de basisscholen CBS de Zonnewijzer, OBS de Springplank, peuteropvang Olleke Bolleke, het kinderdagverblijf en de BSO van Kids First zijn gevestigd.
We hebben een goed samenwerkingsverband met de school en sluiten ook regelmatig bij hen aan met georganiseerde activiteiten.

Naast het KDV kun je op Kindcentrum Siddeburen ook terecht voor Buitenschoolse Opvang (BSO) en Peuteropvang.

Kinderdagverblijf Siddeburen biedt het hele jaar opvang aan kinderen vanaf 10 weken tot 4 jaar, op de momenten dat hun ouder(s)/ verzorger(s) werken of studeren. Zij leren samen te spelen, ontwikkelen zich tot kleine mensen en maken stap voor stap kennis met alles wat voor hen interessant is, tot zij op vierjarige leeftijd naar school gaan. De locatie is volop ingericht voor de (aller)kleinsten. Er zijn veilige bedjes en uiteraard zijn de wc’tjes ook kindvriendelijk.

Er is een leuke ontwikkelingsgerichte tuin, een zandbak, een glijbaan, een schommel en genoeg ruimte om te ontdekken. De behoeftes van de kinderen staan op de eerste plaats.
Er is speelgoed dat is afgestemd op de ontwikkelingsfase van het kind. Maar ook door allerlei dagelijkse bezigheden, waar (samen) spelen een heel belangrijk onderdeel van is, leert en ervaart het kind elke dag opnieuw.

Onze ruime openingstijden zijn van 7:00 tot 18:30 uur.

Wees welkom om een kijkje te komen nemen!

  • Samen spelen
  • Liefdevolle aandacht en geborgenheid
  • Uitdagende activiteiten

Schrijf je in

We verwelkomen je kind graag bij ons Kinderdagverblijf in Siddeburen!