Kindcentrum Kolham | KDV | Kolham

KC Kolham in Kolham is met KDV gestart in augustus 2021, in september was de officiële opening.
Het is een nieuw, modern gebouw waarin de basisschool OBS Oetkomst, peuteropvang Net droge, de kinderopvang en de BSO van Kids First zijn gevestigd.
We hebben een goede samenwerkingsverband met de school en sluiten ook regelmatig aan met georganiseerde activiteiten.
Naast KDV kun je op Kindcentrum Kolham ook terecht voor buitenschoolse opvang op KC Kolham– BSO en er is een peuteropvang op KC Kolham– Peuteropvang Net droge.

Kinderdagverblijf Kolham biedt het hele jaar opvang aan kinderen van 6 weken tot 4 jaar op de momenten dat hun ouder(s)/ verzorger(s) werken of studeren.
Zij leren samen te spelen, ontwikkelen zich tot kleine mensen en maken stap voor stap kennis met alles wat voor hen interessant is, tot zij op vierjarige leeftijd naar school gaan.
Onze ruime openingstijden zijn van 7:00 tot 18:30 uur.
De locatie is volop ingericht voor de (aller)kleinsten. Er zijn veilige bedjes en uiteraard zijn de wc’tjes ook kindvriendelijk.


Er is een leuke ontwikkelingsgerichte tuin, een zandbak, een glijbaan en genoeg ruimte om te ontdekken en staan de behoeftes van de kinderen op de eerste plaats.
Er is speelgoed dat is afgestemd op de ontwikkelingsfase van het kind. Maar ook door allerlei dagelijkse bezigheden, waar (samen) spelen een heel belangrijk onderdeel van is, leert en ervaart het kind elke dag opnieuw.
Wees welkom om een kijkje te komen nemen!

We verwelkomen je kind graag op KDV Kolham!

Naast kinderdagverblijf kun je bij Kids First ook voor peuteropvang en buitenschoolse opvang op dit adres terecht.

Schrijf je in