Kinderopvang | Groningen | Dondersteen (KDV)

Kinderdagverblijf Dondersteen is een locatie in het Prisma-gebouw in de wijk Vinkhuizen, Groningen. Een opvangplek voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar.

Voor kinderen van 0 tot 4 jaar zijn verschillende mogelijkheden in opvang. Er kan gebruikt gemaakt worden van hele, halve en flexibele dagopvang. De kinderen bieden we liefdevolle aandacht en geborgenheid, we geven ze de ruimte om zich te ontwikkelen, maar stimuleren vooral om te spelen en kind te zijn. Dat is wat ze bij ons mogen zijn. Wij zetten hun behoeftes op de eerste plaats.

Kinderdagverblijf Dondersteen Groningen - Kids First COP Groep

  • Ruime, afgesloten buitenruimte
  • Kinderen komen veel in aanraking met de natuur
  • Uitstapjes naar de kinderboerderij

Schrijf je in

We beschikken op kinderdagverblijf Dondersteen over een ruime afgesloten buitenruimte en vinden het belangrijk dat kinderen in aanraking komen met de natuur. We proberen daarom elke dag even naar buiten te gaan. Naast onze buitenruimte trekken we er ook met de kinderen op uit om bijvoorbeeld mooie voorjaarsbloemen te zoeken of kastanjes en eikeltjes te rapen. Verder maken we ook uitstapjes naar de kinderboerderij; een feest voor de kinderen!

Wil je alvast een kijkje nemen? Bekijk dan onze virtuele tour!

Uiteraard verwelkomen wij je ook graag persoonlijk. Interesse? Vraag dan een rondleiding aan.

Spellen van de Spelotheek

Vind je het leuk om thuis nieuwe spellen uit te proberen? Leen dan gratis leuke en leerzame spellen bij de spelotheek van Vinkhuizen; spelotheek De Smarties.
De spelotheek is geschikt voor kinderen van 0 tot 12 jaar.  Ze zijn gevestigd in de hal van de Vensterschool tegen over de bibliotheek. Loop gerust eens binnen!
Ze zijn geopend op dinsdag t/m vrijdag van 8:30 tot 10:00 uur.

We verwelkomen je kind graag op kinderdagverblijf Dondersteen!