Kinderopvang | Groningen | Wigwam (BSO)

BSO De Wigwam is een locatie voor buitenschoolse opvang en ligt aan de wijkring van Beijum vlakbij basisschool de Beijumkorf. Onze voordeur zit aan de kant van de wijkring. Je bereikt deze ingang door (vanaf de wijkkant) langs de school te lopen, via het fietspad dat naar de school loopt.

BSO uitje

  • Wisselende activiteiten
  • Ontspannen speeltijd na schooltijd
  • Officiële samenwerking met basisschool de Beijumkorf

BSO de Wigwam

BSO de Wigwam is gevestigd in het schoolgebouw van de Beijumkorf en heeft hiermee een officiële samenwerking. Bij ons staat het kind in alle situaties op de eerste plaats en wij bieden een gezellige sfeer waarin het kind zich geborgen voelt. We werken op een speelse manier en gelijktijdig met dezelfde thema’s als school. Daardoor hopen wij dat de kinderen zich hier thuis voelen en zichzelf zodoende op alle ontwikkelingsgebieden in hun eigen tempo kunnen ontwikkelen.

Er worden op BSO de Wigwam geregeld leuke activiteiten georganiseerd, die aansluiten bij het actuele thema. Een aantal belangrijke steekwoorden zijn: gezelligheid, veiligheid, eerlijkheid en samenwerking tussen alle partijen. Samen met school, de kinderen zelf en de ouders zorgen wij voor een ontspannen speeltijd na school!

Foto’s BSO uitje 2019: wadlopen!

“De pedagogisch medewerkers zijn ongelooflijk lief voor de kinderen, betrokken bij alles en iedereen, en ze zorgen er samen voor dat onze dochter al vier jaar met heel veel plezier naar BSO Wigwam gaat.”

We verwelkomen je kind graag op BSO de Wigwam!

Schrijf je in