Lutje Potje | Peuteropvang | Groningen

Peuteropvang Lutje Potje in Groningen is een locatie voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Lutje Potje is een peuteropvang waar we werken met de VVE-methode ‘Piramide’. Door middel van verschillende thema’s leren de kinderen spelenderwijs veel nieuwe woorden.
Bekijk hier alvast de virtuele tour van Jettepet en Lutje Potje.

Peuteropvang is speciaal voor kinderen tussen de 2 en 4 jaar. Kinderen kunnen maximaal vier dagdelen per week komen spelen. Als kinderen groter worden, groeit ook de wereld om hen heen. Ze hebben de behoefte hun omgeving te ontdekken. De peuteropvang is dan een avontuurlijke plek, helemaal gericht op de ontwikkeling van kinderen. Veilig, vriendelijk en stimulerend. Ook bieden we Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE) om ontwikkelingsachterstanden bij kinderen in de leeftijd van 2,5 tot 4 jaar te voorkomen.

Lutje Potje Peuteropvang Groningen lokaal - Kids First COP Groep

 

VVE-Programma

De kinderen die aan het VVE-programma deelnemen, mogen vier keer per week komen spelen. Vanaf 3 jaar doen zij ook mee aan VVE-Thuis. Dit wordt gegeven door een pedagogisch medewerker en een medewerker van WIJ-team.

Lutje Potje Peuteropvang Groningen buiten - Kids First COP Groep Lutje Potje Peuteropvang Groningen buiten - Kids First COP Groep Lutje Potje Peuteropvang Groningen buiten - Kids First COP Groep Lutje Potje Peuteropvang Groningen buiten - Kids First COP Groep