Reitdiephaven Sport | Buitenschoolse Opvang | Groningen

BSO Reitdiephaven ligt op een prachtige plek in de wijk Reitdiep, nabij de ringweg en met veel parkeergelegenheid. We zijn gevestigd op de eerste etage en hebben een prachtig dakterras met een uniek uitzicht op de haven.

BSO Reitdiephaven - Sport BSO Groningen

 

BSO Reitdiephaven Groningen

BSO Reitdiephaven Reitdiep Groningen Kids First COP groep

Binnenruimte BSO Reitdiephaven Groningen

  • Sport BSO, samenwerking met WeFitness
  • Dakterras met uitzicht op de Reitdiephaven
  • Diverse activiteiten
  • Gunstig gelegen, vlakbij Zernike
  • 40 weken opvang mogelijk

Nieuwsgierig hoe onze prachtige locatie aan de Reitdiephaven in Groningen er uit ziet? Bekijk dan deze virtuele tour.

In november 2018 gaat BSO Kids First Reitdiephaven starten met een “actieve” samenwerking met de naastgelegen sportschool WeFitness. Ook kinderen van de BSO in Gravenburg zullen bij deze activiteiten aanhaken. De sportieve activiteiten (zoals dans, voetbal en bootcamp) vinden voornamelijk in de buitenlucht plaats.

Marieke Wijninga, woonachtig in de Reitdiepwijk en moeder van drie sportieve dochters is werkzaam als communicatieadviseur bij Kids First COP groep. Zij benadrukt: “In deze wijk is gezondheid en beweging een item dat bij de bewoners hoog in het vaandel staat. Een buitenschoolse opvang die hier serieus op inhaakt, is er op dit moment nog niet. Daarom is het een goed moment en een uitgelezen kans voor Kids First COP groep om in deze behoefte te voorzien!”

Naast de samenwerking met WeFitness kunnen de kinderen binnenkort ook starten met het volgen van zwemlessen tijdens de BSO-uren. Ouders worden door de samenwerking tussen Zwemcentrum Zuidhorn en Kids First COP groep “ontzorgd”.

BSO Reitdiephaven is verdeeld in twee groepen:
Vooronder voor 4-12 jaar;  10-15 kinderen; 2 pedagogisch medewerkers
Kraaiennest voor 4-12 jaar;  10-15 kinderen; 2 pedagogisch medewerkers

 We verwelkomen uw kind graag bij de Buitenschoolse Opvang!

BSO Reitdiephaven Groningen - Kids First COP groep BSO Reitdiephaven Groningen - Kids First COP groep BSO Reitdiephaven Groningen - Kids First COP groep