Kinderopvang | Groningen | De Gravenburger (BSO)

Buitenschoolse opvang De Gravenburger is  gevestigd in Vensterschool Gravenburg. In hetzelfde gebouw zitten ook de openbare basisschool De Feniks en Christelijke basisschool De Aquamarijn. We kunnen dan ook met recht spreken over een kindercentrum op deze locatie. De opvangruimtes van Kids First bevinden zich op de begane grond.

  • Meerdere groepen in verschillende leeftijdscategorieën
  • Diverse workshops en/of clinics
  • Naast de locatie is een Tiny Forest aangelegd

 

Op BSO de Gravenburger

Wij vinden dat elk kind een plek verdient waar met aandacht voor hem gezorgd wordt, waar hij kan spelen en waar hij zich mag ontwikkelen in zijn eigen tempo. Wij zijn meer dan alleen een opvangplek, we geven uw kind iets mee waar het in zijn leven op voort kan bouwen. In de praktijk houdt dit in dat we samen met de kinderen een huiselijke en veilige sfeer creëren door bijvoorbeeld gezellig samen aan tafel te eten en elkaar met respect te behandelen. Op locatie Gravenburger kun je ook terecht voor opvang van kinderen van 0 tot 4 jaar op KDV de Gravenburge

Tiny Forest
Op maandag 10 december 2018 plantten 700 leerlingen van OBS de Feniks en CBS Aquamarijn samen met IVN Natuureducatie een Tiny Forest aan in de wijk Gravenburg in Groningen. “Het is best wel belangrijk dat er genoeg bomen zijn en genoeg leefomgeving voor de dieren,” aldus een van de leerlingen. De kinderen van Kids First COP groep kunnen ook genieten van deze Tiny Forest. Meer informatie vind je hier.

We verwelkomen je kind graag op BSO de Gravenburger!

Schrijf je in