Kinderopvang | Groningen | De Gravenburger (PO)

Peuteropvang Ukkie Dukkie, een VVE-locatie, bevindt zich op de begane grond van de Vensterschool in de wijk Gravenburg. Ukkie Dukkie bevindt zich in een groene en verkeersluwe omgeving. Wij zitten samen met een kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang en twee basisscholen onder één dak. Dit maakt de overgang van peuteropvang naar de basisschool en/of KDV/BSO een stuk gemakkelijker voor de kinderen.

We werken met verticale groepen, waar twee- en driejarigen samen spelen. Er werken drie vaste pedagogisch medewerkers. Zij werken op vaste dagen.

  • Verticale groepen met VVE geschoolde medewerker
  • Mooie, ruime en natuurlijke tuin met een zandbak en speelhuisje
  • Overzichtelijke, lichte en uitdagende groepsruimte
  • Naast de locatie is een Tiny Forest aangelegd

Wij vinden het belangrijk dat kinderen en ouders zich welkom, veilig en vertrouwd voelen. Wij willen kinderen, door middel van spelen, met elkaar omgaan en nieuwe dingen leren, helpen zelfbewust en vol zelfvertrouwen in het leven te staan. Elk kind is waardevol en uniek, het kind mag zijn wie hij/zij is, ongeacht achtergrond, cultuur of godsdienst. We creëren optimale ontwikkelingskansen voor peuters van twee tot vier jaar, door het aanbieden van veelzijdige en passende speelmogelijkheden.

De pedagogisch medewerkers zijn doelbewust met de ontwikkeling en begeleiding van de peuters bezig. De spelsituaties zijn uitnodigend en spelen in op de individuele behoefte van iedere peuter. Natuurlijk ben je van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

De groepsruimte

De groepsruimte is gezellig en uitdagend ingericht. Vanuit de groepsruimte stappen we zo onze tuin in, waar de kinderen naar hartenlust kunnen spelen, rennen, klimmen en klauteren en fietsen. Tevens beschikt onze tuin over een zandbak en speelhuisje.

We verwelkomen je kind graag op Ukkie Dukkie!

Schrijf je in