De Gravenburger | Kinderdagverblijf | Groningen

Kinderdagverblijf De Gravenburger is gevestigd in de wijk Gravenburg in Groningen. In hetzelfde gebouw zitten ook de openbare basisschool De Feniks en Christelijke basisschool De Aquamarijn. We kunnen dan ook met recht spreken over een kindercentrum op deze locatie. De opvangruimtes van het kinderdagverblijf bevinden zich op de begane grond.

  • Gezellige groepen ingericht met speciale hoeken
  • Een veilige plek voor baby’s met o.a. hoge boxen en een grote grondbox
  • De ruimtes staan in verbinding met een mooie tuin
  • Naast de locatie is een Tiny Forest aangelegd

Op KDV de Gravenburger

Natuurlijk gaan we dagelijks naar buiten. Verder organiseren wij meerdere keren per jaar activiteiten zoals een zomerfeest, paasbrunch, lentewandeling en een reisje. Eens per week (elke week op een andere dag) hebben wij een ‘lekker-eten-dag’. Op deze dag ‘koken’ we samen met de kinderen en laten de kleine koks meehelpen groenten snijden, balletjes draaien, bladerdeeg vouwen en ovenschotels vullen.

Een groot voordeel van KDV De Gravenburger is dat kinderen van 0 – 12 jaar hier terecht op de verschillende groepen terecht kunnen. Het kinderdagverblijf werkt samen met BSO de Gravenburger. Kinderen en ouders treffen daardoor veel bekende gezichten als ze van het kinderdagverblijf naar de BSO gaan. Ook hebben wij nauw contact met de basisscholen en zorgen voor een goede overdracht voordat uw kind naar school gaat.

We verwelkomen je kind graag op KDV de Gravenburger!

Schrijf je in