IKC | Glimmen | Quintus (BSO)

BSO Quintus is een locatie voor buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 12 jaar. BSO Quintus is gevestigd in De Quintusschool in Glimmen, gelegen in een mooie bosrijke, natuurlijke en uitdagende omgeving.  We werken intensief samen met de basisschool.

BSO Quintus Glimmen - Kids First COP groep BSO Quintus Glimmen - Kids First COP groep

 

  • Samen spelen; er worden uitdagende activiteiten georganiseerd
  • Mooie bosrijke omgeving
  • Intensieve samenwerking met De Quintusschool

Over buitenschoolse opvang Quintus

BSO Quintus bestaat uit voorschoolse opvang (VSO) vanaf 07:30 tot 08:30 uur en naschoolse opvang (NSO) tot 18:30 uur. In een standaard  contract is vakantieopvang inbegrepen, maar we bieden ook 40 weken opvang aan. Samen met de BSO-coördinator worden er op de BSO uitdagende activiteiten georganiseerd maar kunnen de kinderen ook lekker zelfstandig bezig zijn met knutselen en spelen. Op de BSO bieden we jaarlijks leuke workshops aan de workshops die we dit schooljaar hebben gehad en nog komen zijn; cup-cakes bakken en versieren en een workshop fotografie.

Op deze locatie bieden wij ook kinderopvang op KDV Quintus, peuteropvang op PO Quintus en tussenschoolse opvang (TSO / TMO). Het inschrijfformulier vindt u hier. We bieden op deze locatie geen flexibele opvang.

We verwelkomen uw kind graag op BSO Quintus!